Bakom kulisserna | MED BABES IN BOYLAND – LÖVUDDEN I VÄSTERÅS

Fortfarande råder högsäsong för oss bröllopsfotografer runt om i Sverige. Uppdragen avlöser varandra och däremellan ligger fokus på redigering och leveranser. De soliga, allra varmaste dagarna verkar vara bakom oss. Nu väntar istället allt svalare vindar och en natur som skiftar skepnad.

2016 har varit ett väldigt händelserikt år för mig. Jag fick min första utlandsbokning – en bröllopsfotografering i New York i maj. Härutöver har jag haft en nästan fulltecknad kalender med uppdrag runt om i Mellansverige. Jag ser fram emot att blogga USA-resan och flera andra uppdrag här så snart högtrycket på Frilansfabriken lägger sig lite. Från och med 1 september går jag ner i arbetstid för att spendera större delar av dagarna med våra döttrar. Än återstår en hel del bröllops- och familjefotograferingar, men fokus ligger på barnen. Det blir en tid för återhämtning, vila och inspiration. Naturen är, vid sidan av mina nära kära, min största inspirationskälla. Jag älskar färgerna och föränderligheten. Det vackra finns verkligen i det lilla.

I söndags träffade jag och barnen den fantastiska kreativa duon Babes in Boyland då de fotograferade för ett nytt blogginlägg om en fin skapelse; en fjädermantel för barn. Roligt att agera också bakom kulisserna. Arvida trivdes framför kameran och lilla Unni pillade med det mesta som kom i hennes väg. Grus, grenar och småsten.

001-storyboard020-storyboard010-storyboard009-storyboard012-storyboard011-storyboard019-storyboard018-storyboard015-storyboard017-storyboard

Dela på Facebook Pinna bilder Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig Markerade fält måste fyllas i * *

*

*