BRÖLLOPSMÖTE | MADELEINE & ROBIN – KYRKBACKEN I VÄSTERÅS

Under våren och försommaren träffar jag alla mina brudpar för ett bröllopsmöte. Vi planerar och diskuterar bröllopsdagen i stort, men riktar också mycket fokus på det faktiskt största i allt detta – känslorna. Det som tagit oss hit till mötet. Det innersta, finaste.

Madeleine och Robin kontaktade mig för närmare ett år sedan inför deras kommande bröllopsdag i juli. Jag läste in mycket i deras första mailrader. Spänning, ömhet och glädje. En enkelhet och mycket värme.

Jag strävar efter att låta alla förfotograferingar blir till en välbehövlig stund för återhämtning och boost. Sessionen ska vara ett tillfälle för mina brudpar att lägga allt vad heter vardagsbestyr och bröllopsnerver åt sidan. Att vara här. Skala av. Känna in. Vara nära. Andas. Och älska.

001-storyboard002-storyboard003-storyboard004-storyboard005-storyboard006-storyboard007-storyboard008-storyboard009-storyboard010-storyboard011-storyboard014-storyboard013-storyboard

 

Dela på Facebook Pinna bilder Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig Markerade fält måste fyllas i * *

*

*