FÖRETAGSFOTOGRAFERING | (H)ÄRLIGA KOSTRÅD

Få saker fångar vår uppmärksamhet som en riktigt bra bild. Att använda bild i sin kommunikation är därför en riktigt bra investering. Inte minst gäller det när bilderna präglas av ett och samma manér. Det skapar igenkänning och en slags visuell identitet. I takt med att vi konsumerar bilder i högre grad och snabbare takt än någonsin förr gäller det att förmedla en känsla. Det gör du bäst genom att luska ut vad din tilltänkta målgrupp faktiskt också tilltalas av.

På uppdrag av PT-Ambjörn bygger jag vidare på företagets bildbank. Den uppdateras kontinuerligt med nytt bildmaterial. För nedan möte, liksom här och här, varierar vi bildutsnittet med detaljbilder, halvbilder och helbilder. Det här är resultatet av vår första session med fokus på kost. Temat var simpel och snabb energipåfyllning. Receptet? Goda råvaror, karismatisk företagare, belåten fotograf.

026-storyboard037-storyboard
024-storyboard022-storyboard038-storyboard039-storyboard029-storyboard030-storyboard032-storyboard034-storyboard035-storyboard036-storyboard

Dela på Facebook Pinna bilder Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig Markerade fält måste fyllas i * *

*

*