Om Linda

2014 var året då jag tog steget. Jag samlade mod, släppte taget och gav liv till en dröm – fotograferandet blev mitt heltidsarbete. Från mitt innersta och varmaste rum, tack till er som gör detta möjligt. Tack till er som värdesätter bilder som berättar och berikar – stunder som får er att minnas. Glädjas.

Driven av passion för berättande och utrustad med värme, tålamod och närvaro fångar jag ögonblick som dröjer sig kvar. I mötet med mina kunder eftersträvar jag att berätta historier i varma, enkla och ärliga bilder. Entusiasm och engagemang karaktäriserar mig både som fotograf och som privatperson. Jag blir innerligt glad av blommande äppelträd, indisk mat, modiga hjärtan, gammalt porslin, öppna ögon, kreativ stadsodling och spontana utflykter (ju fler loppisstopp desto bättre!). Jag bor i ett gult trevåningshus i Västerås tillsammans med min ungdomskärlek och livsbästis Allex. Tillsammans har vi döttrarna Arvida och Unni. Oj, den kärleken…

Som frilansande fotograf arbetar jag runt om i Sverige. Mitt kontor och min studio finns på Frilansfabriken i Kopparlunden i Västerås. Kika gärna in om du har vägarna förbi!

Om Linda