Priser

Hej och välkommen!

Så roligt att just du hittat hit och visar intresse för mitt bildberättande! Oavsett om jag anlitas för enstaka porträtt, stora bröllop eller nischade reportage drivs jag av att våga vara där – känna in, läsa av och locka fram. För mig handlar fotografi ytterst om att möta människor. Alla människor – olika människor. Som en nyfiken själ med ett brett känsloregister älskar jag möten och det oanade som kan uppstå när människor träffas och formar något tillsammans. Jag föredrar ordet bildberättande framför porträtterande och är svag för alla former av dokumentär bild, i synnerhet den bildjournalistiska genren. Som fotograf söker jag därför enkelheten i kompositioner, toner och uttryck.

Varmt välkommen att boka er fotografering! Maila mig på hej@lindaeliasson.com för priser och tillgänglighet.

Söker du ett redaktionellt samarbete? Arbetsplatsreportage, personporträtt eller nyhetsartikel? Jag har många års erfarenhet av att arbeta med redaktionella produkter, såväl mot egna tidningsredaktioner som mot frilansande redaktörer. Allra helst tar jag mig an personliga teman och lägger då stor vikt vid att hitta den mänskliga vinkeln eller det dokumentära porträttet.

Som medlem i yrkesorganisationen Svenska Fotografers förbund följer jag deras prisrekommendationer. Kontakta mig gärna för en offert!