Hon är ljus

15 september, 2020

Jag vet inte hur många gånger jag passerat den här lilla gläntan alldeles intill vårt hus och tänkt att just här måste jag föreviga någon klädd i ljust. När sen Arvida fick den här klänningen frågade jag om hon ville utforska platsen med mig. Hennes sätt att fantisera kring platser, personer och scenarier gör mig alltid lika fascinerad. Det är som att hon lämnar tid och rum, entrar något annat. En lång berättelse om ’naturens beskyddare’ tog vid och jag hängde på. Tack min fina, kära unge. Det är underbart att upptäcka världen med dig.
~
Arvida, my precious. Your ability to produce and simulate novel objects, peoples and ideas in the mind is like nothing else I’ve experienced. You are my biggest inspiration in life. I love you, I love you, I love you.

SHARE THIS STORY
COMMENTS